Makeupkurs

Unna Dig själv en RIKTIG makeupkurs - som inte liknar någon annan sminkkurs Du tidigare varit på - eller varför inte ge bort en i present? Garanterat uppskattat!

Makeupkurs privat:
Jag ger Dig personliga tips och råd för hur Du kan sminka Dig! Naturligtvis finns det inte bara en rätt makeup för Dig - det finns många - men jag lär ut ett antal hemliga och proffsiga knep som Du kan använda Dig av för att framhäva Ditt ansikte på bästa sätt! Du väljer om vi lägger en dags- eller kvällsmakeup, jag visar och Du övar. Du får också tips om vilka färger som bäst framhäver Din ögonfärg, och hur Du kan kombinera färger och nyanser. Målet är att Du ska komma hem fulltankad med nya kunskaper och inspiration!
Kurslängd: ca 2 timmar
Pris: 650:-

Makeupkurs grupp:
Perfekt för tjejgänget! Boka en kurs inför förfesten eller som kul avslutningsaktivitet efter en konferens! Passar även bra på möhippan; alla i gänget har glädje av aktiviteten! I denna kurs håller jag ett allmänt föredrag om att lägga makeup - bra saker som man kan tänka på. Jag visar på en modell, därefter hjälper jag var och en med personliga tips och råd under tiden Ni övar. Jag står för kunskapen, undervisningen, sminket och penslarna! Jag lovar att samtliga deltagare får nyttigheter med sig hem! Vid denna kurs går det även utmärkt att beställa enklare förtäring, snacks och dryck - allt som gör livet lite festligare!
Kurslängd: ca 2,5-3 timmar (fast ibland har vi så roligt att det drar ut på tiden...)
Antal deltagare: 3 - 5
Pris: 350:-/deltagare utan förtäring. Vid förtäring lämnar jag prisuppgift efter Era önskemål.

Makeupkurs föreläsning:
För den lite större gruppen! Under denna föreläsning berättar jag om hur Du själv kan lägga en perfekt makeup. Jag ger tips och råd från bas till färdig makeup, och jag lånar modeller ur publiken för att demonstrera under tiden jag föreläser. Du får tips om hur Du med ögonskugga kan framhäva Din ögonfärg, och hur Du t.ex. kan sminka för att ögonen ska se större eller mindre ut. Frågor är hjärtligt välkomna! I denna kurs sminkas inte alla deltagare, endast modellerna. I samband med denna kurs kan enklare tilltugg, snacks och dryck beställas.
Kurslängd: ca 1-1,5 timme
Antal deltagare: 6 - 20, eller fler...
Pris: Jag lämnar prisuppgift efter förfrågan beroende på antal deltagare.

Makeover:
Även denna aktivitet riktar sig till den lite större gruppen! Passar Er som vill få en snabb uppfräschning inför kvällens middag. Jag gör sk makeovers; snabba sminkningar om ca 10 minuter per kund. Ingen djupdykning alltså, men likväl mycket uppskattat och roligt! Du hinner garanterat ställa en och annan fråga, samt få något litet tips med Dig hem.
Kurslängd: ca 10 min/kund x antal sminkningar (5-6 kunder/timme)
Antal deltagare: från 6 deltagare och uppåt
Pris: Jag lämnar prisuppgift efter förfrågan beroende på antal deltagare.
Makeup-demonstration!