Modell: Helena Lind Foto: Stockholm Studio Halssmycke tillverkat av företaget JOYA.

Makeup för fotografering, TV, film och teater

Makeup för fotografering
Vill Du som fotograf skapa riktigt proffsiga porträttbilder, bilder för modereportage eller reklambilder? Anlita mig till att lägga makeup på Din modell! Jag utför förutom skönhetsmakeup även årtals-, fantasi- och trendmakeup - tillsammans kan vi skapa fina, roliga, intressanta eller konstnärliga bilder.

Inför en fotografering kroppssminkas all synlig hud, och självklart anpassas makeupen beroende på om den läggs för färg eller svartvit fotografering. Jag tar även hänsyn till ljus- och bakgrund, och anpassar sminket efter den känsla som skall förmedlas i bilden efter modellens, fotografens eller annan uppdragsgivares önskemål. Jag åtar mig uppdrag inför alla typer av fotograferingar - välkommen med Din förfrågan.

Självklart kan Du, som vill bli sminkad inför en fotografering, ta direktkontakt med mig!

Pris: prisuppgift lämnas efter förfrågan.
**************************************************

Jag har idag ett antal fotografer som jag samarbetar med - tveka inte att kontakta mig om Du vill bli en av dem! Kanske Du har någon kul idé som vi kan samarbeta kring?

Makeup för TV, film och teater
För TV-/filmmakeup erbjuder jag mina tjänster för exempelvis programledarmakeup, TV-gäst, reklamfilm, musikvideo samt TV/Drama/Film. Jobbar självfallet med sminkkort för samtliga deltagare.

Pris: prisuppgift lämnas efter förfrågan.